Sunday, April 26, 2015

H Deutsche Bank αντιμετωπίζει δύσκολο έργο για να πωλήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ( DPBGn.DE ) και pare επενδυτικής τραπεζικής

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης....

ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ | Από  ΤΌΜΑΣ ATKINS

Η Deutsche Bank ( DBKGn.DE ) αντιμετωπίζει μια μακρά και δαπανηρή μάχη, λένε οι αναλυτές, για να πωλήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ( DPBGn.DE ) και pare επενδυτικής τραπεζικής, τους νέους στρατηγικούς στόχους όπως ανέφεραν αργά την Παρασκευή.
Ενώ η τράπεζα πρόκειται να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της Κυριακής, οι επενδυτές θα πάρουν καμία λεπτομέρεια σχετικά με αναμόρφωση του πριν από τη Δευτέρα σε συνέντευξη Τύπου. Το εύρος της πρόκλησης είναι ήδη σαφές, όμως.

Γερμανική ναυαρχίδα δανειστής έρχεται αργά για  αναδιάρθρωση μετά των ευρωπαίων ανταγωνιστών, όπως η Barclays ( BARC.L ) και η Credit Suisse ( CSGN.VX ) που ήδη μείωσαν παγκόσμια τα προνόμια τους , μειώνοντας  θέσεις εργασίας και του διαχωρισμού των επενδυτικών  επιχειρήσεων.

Η Deutsche θα αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα δύσκολη πρόκληση σε ξεπούλημα Postbank, χωρίς να χρειάζεται να καταγράφουν ζημίες.
Η Deutsche στοχεύει να μειώσει το μερίδιό της κάτω από το 50 τοις εκατό το επόμενο έτος από το 94 τοις εκατό από την πώληση μετοχών στη χρηματιστηριακή αγορά και στη συνέχεια να μειώσει τη συμμετοχή του στο μηδέν, μεσοπρόθεσμα, μια πηγή κοντά το θέμα, δήλωσε το Σάββατο.
Αλλά μια μάχη έχει ήδη οικοδόμηση πάνω στις συνθήκες για την πώληση, καθώς η κυβέρνηση σηματοδοτεί ότι οι μεγάλες απολύσεις στη Postbank θα πρέπει να απαγορευθεί από οποιαδήποτε συμφωνία.
"Είμαστε ανησυχούν για τις θέσεις εργασίας στη Postbank," Carsten Schneider, εμπειρογνώμονας χρηματοδότηση και ο αναπληρωτής ηγέτης του SPD κοινοβουλευτική όροφος, δήλωσε στο Reuters.
Ο στόχος της πολιτικής είναι ότι δεν θα πρέπει να σταθεροποιηθεί μετά την πώληση σε έναν επενδυτή. Η Deutsche Bank έχει μια κοινωνική-πολιτική ευθύνη εδώ που εκτείνεται πέρα ​​από τα οικονομικά της συμφέροντα. "

Postbank θα μπορούσε να φέρει κοντά σε € 3,6 δισεκατομμύρια (3,9 δισεκατομμύρια δολάρια) αν πωλεί για ένα πολλαπλάσιο των 0,8 φορές την λογιστική αξία 4,5 δις ευρώ, σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αναλυτών. Αυτό επισημαίνει σε βαρύ απώλειες, εκτός εάν η τράπεζα μπορεί να βρει έναν στρατηγικό αγοραστή πρόθυμοι να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο.
Η Deutsche Bank είχε δαπανήσει περίπου € 6.000 εκατομμύρια (6.500.000.000 δολάρια) για να αγοράσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε στάδια από το 2008.

Postbank εξυπηρετεί 14 εκατομμύρια πελάτες από 1.100 υποκαταστήματα ενσωματωθεί στο ταχυδρομικό σύστημα. Το δικό της σήμα της Deutsche σερβίρει περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια πελάτες λιανικής μέσα από κάποιες 730 υποκαταστήματα.

"Με τα συνδικάτα να ζητούν αύξηση των μισθών κατά 5 τοις εκατό και ασφάλεια της εργασίας, δεν είναι προφανής η Deutsche Bank έχει εύκολη μοχλούς για να τραβήξει γρήγορα," αναλυτής Huw van Steenis της Morgan Stanley έγραψε σε πρόσφατο σημείωμα.

                                        Ένα σημάδι Deutche Δημοσίευση στέκεται μπροστά της Βόννης μετά τον πύργο, το αρχηγείο των γερμανικών ταχυδρομείων και logistics όμιλο Deutsche Post DHL στη Βόννη στις 11 Μαρτίου 2015. REUTERS / Wolfgang Rattay
Η ομάδα μπορεί να πάει πέρα ​​από την απλή πώληση Postbank να περιορίσει τις δραστηριότητές της στον τομέα της λιανικής, ένα χαμηλού κέρδους μάχης στη Γερμανία κυριαρχείται από εξαιρετικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα εξοικονόμησης και των συνεταιριστικών τραπεζών.
"Είμαστε, επίσης, κοιτάζοντας τους να μειώσουν το πεδίο εφαρμογής των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων λιανικής πώλησης τους, κατά προτίμηση στο μηδέν, και να τακτοποιήσει πίσω τα υπολειμματικά γερμανικές επιχειρήσεις λιανικής πώλησης», το Φθινόπωρο, αναλυτής μετοχών της επενδυτικής τράπεζας Jefferies.

Η Deutsche Bank τρέχει εργασιών λιανικής τραπεζικής σε πολλές χώρες, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Πολωνία, με περίπου 830 καταστήματα και 5 εκατομμύρια πελάτες συνολικά.
Η διαίρεση συνεισέφερε € 753 εκατομμύρια για τα προ φόρων κέρδη του ομίλου το 2014, σύμφωνα με έκθεση της JP Morgan. Citibank υπολογίζει ότι η Deutsche μπορούσε να πωλήσει το τμήμα για λίγο περισσότερο από 2,8 δις ευρώ.

πηγή http://www.reuters.com/