Monday, May 18, 2015

Ασιατικές αγορές : Τελευταίες τιμές των μεγαλύτερων χρηματαγορών λίγο πριν το κλείσιμο.. μικτή εικόνα στις χρηματαγορές.

Σχόλιο Αγοράς...

Μικτές τάσεις επικρατούν και σήμερα στις Ασιατικές αγορές με τον Ιαπωνικό δείκτη Nikkei να κινείται σε υψηλότερα επίπεδα, ωθούμενος από τα εταιρικά αποτελέσματα και τις Τραπεζικές μετοχές,  και τον Κινεζικό δείκτη ο δείκτης Hang Seng ΕΒΖ, -1.02%  να καταγράφει απώλειες , λόγω της σημαντικής πτώσης που σημείωσαν οι τιμές των κατοικιών, και λόγω της απόφασης της Κεντρικής Τράπεζας να επιτρέψει την έκδοση μεγάλων ομολογιών από Τραπεζικά Ιδρύματα, λόγω των ανακοινώσεων της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας για τα νέα νομισματικά εργαλεία που προτίθεται να χρησιμοποιήσει προκειμένου την στήριξη της οικονομίας της.

                                              


Στο Τόκιο ο δείκτης Nikkei ΝΙΚ, + 0,66% ) εκτίμηση μέχρι 0,7%, στο  Χονγκ Κονγκ ο δείκτης Hang Seng ΕΒΖ, -1.02%  κάτω από 0,9%? στην Σαγκάη Shanghai Composite Index SHCOMP, + 0,20% ) μέχρι 0,2%? 

στο Σίδνεϊ οS & P / ASX 200 XJO, -1.11%) εκτίμηση κάτω από 0,9%? στη Σεούλ οKospi SEU, +0.09% ) εκτίμηση , στο  Μουμπάι (Sensex 1, + 0,31% ) μέχρι 0,7%? και στην Ταϊπέι (Taiex Y9999, +0.02% )εκτίμηση μέχρι και 0,1%....

πηγή στοιχείων http://stream.marketwatch.com