Tuesday, May 5, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών.... Οι Τράπεζες στο επίκεντρο...

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...


Γλασκόβη, 5 Μαΐου (Reuters) -  Οι Ευρωπαϊκές μετοχές υπολογίζετε ότι θα κινηθούν σταθεροποιητικά την  Τρίτη μετά από τα  ισχυρά κέρδη στην προηγούμενη συνεδρίαση, με κορυφαία το μερίδιο του Ηνωμένου Βασιλείου δείκτη που να έχει υψηλές επιδόσεις μετά από μια αργία. 


 Στο επίκεντρο είναι μετά η  ανακοίνωση της UBS  ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ (DOJ) για να διευθετήσει καταγγελίες ξένου συναλλάγματος και νοθείας στην αγορά, ως η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας από πλευράς περιουσιακών στοιχείων δημοσιεύτηκε πρόβλεψη με μειωμένα τα κέρδη του πρώτου τριμήνου

Τα  Futures στο Euro Stoxx 50, γερμανικός DAX και γαλλικός CAC ήταν όλοι 0,1 τοις εκατό σε 0,3 τοις εκατό χαμηλότερο από 0614 GMT. 
Οι Ευρωπαϊκές  μετοχές προχώρησαν  σε άνοδο , τη Δευτέρα, η οποία ενισχύθηκε από καλύτερα από τα αναμενόμενα αποτελέσματα της γερμανικής κατασκευής δεδομένα και συγχωνεύσεων και εξαγορών εικασίες σχετικά με τις εταιρείες χημικών.
Της Γερμανίας ο δείκτης  DAX αυξήθηκε 1,4 τοις εκατό Ο όγκος συναλλαγών ήταν ελαφρύτερος από το συνηθισμένο για τούς  περισσότερούς  δείκτες εξαιτίας της Αργίας  στη Βρετανία, τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αγορά της Ευρώπης. 
Τα συμβόλαια Μελλοντικής Εκπλήρωσης επί του δείκτη FTSE 100 αυξήθηκαν κατά 0,7 τοις εκατό την Τρίτη, με τους επενδυτές  να θέλουν   Βρετανίας FTSE 100  να καλύψουν το έδαφος με την Ευρώπη λόγω  των  κέρδων της Δευτέρας. Ορισμένοι επενδυτές δεν προχώρησαν σε πράξεις λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητα για την Ελλάδα ως ανώτατο όριο τα κέρδη της αγοράς στη ζώνη του ευρώ.
 Οι μεγάλες διαφορές πάνω από τα συνταξιοδοτικά και εργασιακές  μεταρρυθμίσεις συνεχίστηκαν με τις  εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ της αριστερής κυβέρνησης στην Ελλάδα και τους διεθνείς πιστωτές της παρά την πρόοδο σε άλλους τομείς, καθώς  γίνεται πιο κρίσιμη η ταμειακή θέση της χώρας . "Μια συμφωνία για την ελληνική βάρος  του χρέους παραμένει μακριά ακόμα  βρισκόμενοι  σε αναμονή για το  γραμμές θα μπορούσε να γίνουν μια αποδεκτή προσέγγιση.
  Ο "Derek Baker, manager  στο Λονδίνο της Ομάδας Capital, είπε σε μια σημείωση. Οτι οι  τσιμεντοβιομηχανίες Holcim Ltd και της Lafarge SA, τη Δευτέρα κέρδισαν στην επιτροπή  Ανταγωνισμού των ΗΠΑ την έγκριση για τη συγχώνευση, αφού συμφώνησαν στο να πωλήσει περιουσιακά στοιχεία, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ
Credit Suisse Η Credit Suisse έχει ήσυχα αποσυρθεί το αίτημα για την άρση του αντλήσουν κεφάλαια πιο εύκολα, αφού αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επιτελικά στελέχη είπε η τράπεζα τις τελευταίες εβδομάδες δεν θα κερδίσει την έγκριση, οι άνθρωποι εξοικειωμένοι με το θέμα στο Reuters. 
Η  UBS είπε ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνη για την επίλυση τους ισχυρισμούς του ξένου συναλλάγματος νοθείας στην αγορά, όπως Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ελβετίας δημοσίευσε πρόβλεψη-ξυλοδαρμό κέρδη πρώτου τριμήνου.
 Η, LAFARGE Holcim Ltd, μια ελβετική εταιρεία τσιμέντου, και τη Lafarge SA, η οποία βασίζεται στο Παρίσι, τη Δευτέρα κέρδισε ανταγωνισμού των ΗΠΑ την έγκριση για τη συγχώνευση, αφού συμφώνησε να εκποίηση περιουσιακών στοιχείων, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου. 
Η Royal Dutch Shell - αναζήτηση της Shell να επιστρέψει στην Αρκτική γεωτρήσεων για η πρώτη φορά μέσα σε τρία χρόνια θα μπορούσε να αντιμετωπίσει καθυστερήσεις μετά το Σιάτλ αποφάσισε ότι η λιμάνι της πόλης θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη χορήγηση άδειας για την εταιρεία να το χρησιμοποιήσετε ως ένα κομβικό σημείο για την γεωτρύπανα. SANOFI Rebel επενδυτές κάνει ένα σημάδι στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της φαρμακοβιομηχανίας ως ψηφίσματα έγκριση εκατομμύρια ευρώ που καταβλήθηκαν για να προσελκύσει ένα νέο αφεντικό και να εξοφλήσει η μία είχε απολυθεί πέρασαν με λιγότερους από δύο στους τρεις ψήφων. 
VINCI Η ομάδα κατασκευών και των συμβάσεων παραχώρησης είπε ότι ολοκλήρωσε την εξαγορά της Ινδονησιακή εταιρεία PT Ιστάνα Karang Laut, η οποία δραστηριοποιείται σε  τομείς της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ασίας, και έχει ετήσια έσοδα περίπου € 30 εκατομμύρια.
 CREDIT AGRICOLE Credit Agricole διόρισε τον επικεφαλής της Credit Agricole Assurances και της Predica ασφαλιστικές επιχειρήσεις ως επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών για να αντικαταστήσει Bernard Delpit, ο οποίος αποχωρεί από τη γαλλική τράπεζα να αναλάβει τον ίδιο ρόλο στην αεροδιαστημική ομάδα Safran. 
GDF SUEZ, AREVA Γαλλικά αερίου και δύναμη της ομάδας GDF Suez ενδιαφέρεται για ορισμένες από τις δραστηριότητες της πυρηνικής εταιρείας Areva, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε. Areva ανακοίνωσε ότι κέρδισε συμβόλαιο από Exelon Πυρηνικής για την προμήθεια 30 επιπλέον μεταχειρισμένα μονάδες αποθήκευσης καυσίμου στον πυρηνικό σταθμό του Nine Mile Point στο SCRIBA,στη Νέα Υόρκη.
Η  Helvetia είπε ότι η εξαγορά της Nationale Suisse ολοκληρώθηκε επιτυχώς και Οι ασφαλιστικές μονάδες των δύο εταιρειών έχουν συγχωνευθεί. Ταυτόχρονα, ένα ολοκληρωμένο μοντέλο οργάνωσης έχει εισαχθεί για το γραφείο και το πεδίο του προσωπικού.


πηγή http://www.reuters.com