Tuesday, June 23, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών.. θετικό άνοιγμα αναμένεται....

Σχόλιο Αγοράς...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...η ΜΠΑΛΑ...???.... Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος μίας σατυρικής εκπομπής...ή ενός Αθλητικού περιοδικού....Και όμως όχι.....ο τίτλος αυτός έχει γίνει πλέον σήμα κατατεθέν στις Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες χρηματαγορές, με όλους τους εμπλεκόμενους πλέον, να ψάχνουν την μαγική μπάλα.....το σπορ και θέαμα.....αλλά ΚΥΡΙΩΣ το ΓΗΠΕΔΟ...
Έχουμε μπερδευτεί πλέον....κοντεύει ο αγώνας να λήξει και εμείς ακόμα ψάχνουμε το Γήπεδο...!! Μετά πάντως και τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις, και ύστερα από τις δηλώσεις του Έλληνα < προπονητή>..... η μπάλα είναι στο Ευρωπαϊκό γήπεδο......

Λάθος κόουτς... η μπάλα πάντα ήταν στο δικό μας Γήπεδο.... δεν έφυγε ποτέ.... και  πλέον όλοι  εμείς οι θεατές έχουμε πάρει θέσεις στις κερκίδες...και  περιμένουμε εσάς την ομάδα των <300> να παίξετε μπάλα....... Καλόν αγώνα λοιπόν να έχετε..... να αποφεύγετε τα φάουλ.....και προπάντων ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ την ΜΠΑΛΑ στη ΚΕΡΚΙΔΑ.......





Reuters

ΛΟΝΔΙΝΟ, 23 Ιουνίου

H άνοδος των  Ευρωπαϊκών μετοχών είναι  πιθανό να επεκταθεί σε μεγάλο βαθμό σε ισχυρό ράλι της προηγούμενης συνεδρίασης σχετικά με αυξανόμενες προσδοκίες ότι η Ελλάδα  πλησιάζει να έρθει  σε συμφωνία με τους διεθνείς πιστωτές της και θα μπορούσε να αποφευχθεί η αθέτησης του χρέους. 

Η Ελλάδα παρουσίασε νέες προτάσεις του προϋπολογισμού που οι ηγέτες της Ευρωζώνης χαιρέτισαν ως βάση για μια πιθανή συμφωνία για να ξεκλειδώσουν τη βοήθεια και να αποτραπεί η διαφαινόμενη προεπιλογή. 
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ αποκάλεσε τις Ελληνικές προτάσεις »ένα  θετικό βήμα προς τα εμπρός ". Είπε ότι ο στόχος ήταν να έχουμε την χρηματοδότηση του Eurogroup Οι υπουργοί να εγκρίνουν ένα πακέτο μετρητών για την μεταρρύθμιση την Τετάρτη το βράδυ έτσι ώστε  βάζουμε  οι ηγέτες της ζώνης του ευρώ  την τελική έγκριση την Πέμπτη το πρωί. 

Στο 0626 GMT, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το Euro Stoxx 50, CAC της Γαλλίας και της Γερμανίας DAX ήταν 0,9 έως 1,1 τοις εκατό υψηλότερο. Ωστόσο, στη Βρετανία FTSE 100 futures ήταν μόνο το 0,2 τοις εκατό.

 «Ενώ η σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί όσον αφορά την Ελλάδα, με τους ηγέτες θεωρώντας οι τελευταίες εξελίξεις ως «ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση», εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες αβεβαιότητες στο παιχνίδι. 

Ορισμένοι αναλυτές έχουν εκφράσει ανησυχία ότι η εστίαση θα μετατοπιστεί προς την Ελληνική εγχώρια πολιτική σκηνή. "

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 έκλεισε 2,4 τοις εκατό υψηλότερο στην προηγούμενη συνεδρίαση, ενώ κέρδισε η ζώνη του ευρώ Euro Stoxx 50 4,1 τοις εκατό, το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης μιας ημέρας από τον Αύγουστο του 2012. Οι Ελληνικές μετοχές αναρριχήθηκε 9 τοις εκατό, με τις τοπικές τραπεζικές μετοχές αναρριχήθηκαν περίπου 21 τοις εκατό. Η Ελληνική αισιοδοξία ενίσχυθησε  παγκόσμιων αποθεμάτων, με το Nasdaq έκλεισε στις α ρεκόρ τη Δευτέρα και την Ιαπωνία ο Nikkei μέσο μερίδιο αναρρίχηση σε ένα φρέσκο ​​15-χρόνια υψηλά την Τρίτη. Στο μακροοικονομικό μέτωπο, η δραστηριότητα του εργοστασίου της Κίνας έδειξε σημάδια σταθεροποιώντας τον Ιούνιο, με δύο ιδιωτικές έρευνες που υποδηλώνει την οικονομία μπορεί να ανακτήσει κάποια δυναμική ακόμη και πολλοί αναλυτές αναμένουν περαιτέρω στήριξη της πολιτικής για την φροντίζει για την ανάκτηση γίνεται πιο σίγουρη.

πηγή http://www.reuters.com/