Tuesday, June 16, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών....εκ νέου πίεση αναμένεται στις αγορές...

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...

Reuters

ΛΟΝΔΙΝΟ, 16 Ιουνίου 

Οι Ευρωπαϊκές μετοχές αναμένονται με  το άνοιγμα χαμηλότερα την Τρίτη, επεκτείνοντας τις απώλειες  με τους επενδυτές να εξακολουθούν να εστιάζονται στη συνεχή ελληνική κρίση χρέους.
 Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 υποχώρησε 1,6 τοις εκατό στα  1,520.05  τη Δευτέρα για να βυθιστεί προς τα  χαμηλά 3-1 / 2 μηνών που κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας  χαμηλότερα από τις  Ελληνικές μετοχές, μετά τις τελευταίες συνομιλίες ανάμεσα στην Ελλάδα και τους πιστωτές της να την επίλυση της κρίσης χρέους της κατέρρευσαν.

 Η πτώση ήταν η μεγαλύτερη από το τέλος του Μαΐου, και με κυριαρχία των αποδόσεων στην  περιφέρεια της ζώνης του ευρώ, αγορές για τις   οποίες  αναμένεται  οι μετοχές αυτές να παραμείνουν υπό πίεση. 

Τα Futures για τον Eurostoxx 50 i, Britans FTSE 100, Frances CAC και της Γερμανίας DAX γύρισε  κάτω, μεταξύ 0,1 και 0,5 τοις εκατό. με την Ελλάδα και τους πιστωτές της σκληρύνουν  τις θέσεις τους για τη Δευτέρα, μετά τις συνομιλίες που αποσκοπούν στην πρόληψη μια προεπιλογή και πιθανή έξοδο ευρώ παραπαίει, με αποτέλεσμα στη  Γερμανία, αλλά και  στην ΕΕ Ο Επίτροπος να πει πως  είχε έρθει η ώρα να προετοιμαστούν για μια "κατάσταση έκτακτης ανάγκης".
 "Οι διαπραγματεύσεις έχουν παρουσιάσει διακυμάνσεις  σε πολλές περιπτώσεις σε όλη αυτή  την περίοδο της διαδικασίας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται να έχουν καταρρεύσει εντελώς, " Craig Erlam, ανώτερος αναλυτής της αγοράς στο OANDA, είπε σε μια σημείωση. "Σε αυτό το στάδιο, είναι δύσκολο να δούμε πώς αυτό θα επιλυθεί χωρίς σημαντικούς συμβιβασμούς που  πρέπει να γίνουν , και από τις  δύο πλευρές, κάτι που  δεν δείχνουν να  έχουν απολύτως κανένα ενδιαφέρον. " 

πηγή http://www.reuters.com/