Friday, June 5, 2015

Report Fitch ....Η απόφαση της Ελλάδας να συνδυάσει τέσσερις πληρωμές που οφείλονται στο ΔΝΤ αυτό το μήνα υπογραμμίζει την τρομερή πίεση προς τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης.....

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...

Fitch Ratings-Λονδίνο-5 Ιούν 2015: 

Η απόφαση της Ελλάδας να συνδυάσει τέσσερις πληρωμές που οφείλονται στο ΔΝΤ αυτό το μήνα υπογραμμίζει την τρομερή πίεση προς τη χρηματοδότηση της κυβέρνησης, η Fitch Ratings, λέει. Δεν έχει άμεσες επιπτώσεις για την Ελλάδα της πιστοληπτικής ικανότητας «CCC». Η Ελλάδα ενημέρωσε την IMF ότι σχεδιάζει να συνδυάσουν τέσσερις επιστροφές, συνολικού ύψους περίπου EUR1.5bn, σε μία πληρωμή, τώρα οφείλονται στις 30 Ιουνίου. Το ΔΝΤ είπε ότι τα μέλη μπορούν να ζητήσουν να συσσωρεύσει καταβολές κεφαλαίου που λήγουν εντός ενός ημερολογιακού μήνα "για την αντιμετώπιση της διοικητικής δυσκολία της πραγματοποίησης πολλών πληρωμών σε σύντομο χρονικό διάστημα." Το πρώτο από τα συνοδευτικά πληρωμές, ύψους μόλις πάνω από EUR300m, λήγει σήμερα. αξιολογήσεων της Fitch αντανακλά τον κίνδυνο αθέτησης των υποχρεώσεων σε ιδιώτες και όχι τους επίσημους πιστωτές τομέα, έτσι ώστε να καθυστερήσουν την επιστροφή στο ΔΝΤ δεν είναι από μόνη της ένα προεπιλεγμένο αξιολογήσεις.


 Παρ 'όλα αυτά, ομαδοποίηση επιστροφές αυτού του μήνα δείχνει ότι οι πιέσεις που η έλλειψη της αγοράς ή την επίσημη χρηματοδότηση και συνθήκες περιορισμένης ρευστότητας για τις ελληνικές τράπεζες βάζουν σε κυρίαρχο ρευστότητα στην Ελλάδα.Πιστοληπτικής ικανότητας «CCC» μας, επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα, δείχνει ότι η χρεοκοπία στην ιδιωτική ομόλογα είναι μια πραγματική δυνατότητα. Ο κίνδυνος που η Ελλάδα χάνει μεγαλύτερη πληρωμή του ΔΝΤ της στο τέλος Ιουνίου, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

 Η προοπτική της δημοσιονομικής εκταμιεύσεις από επίσημους πιστωτές στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει αποδεχθεί τις προτάσεις που υπέβαλαν τα θεσμικά όργανα (η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), αυτή την εβδομάδα. Εάν οι δύο πλευρές συμφωνούν σε συμφωνία, θα συναντήσει την αντιπολίτευση από τα στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ πιο εχθρικό προς τις προτάσεις των θεσμικών οργάνων για τις συντάξεις και τους μισθούς του δημόσιου τομέα. χρονικών περιορισμών, αναμένουμε ότι μια συμφωνία θα μπορούσε να λάβει τη μορφή μιας περαιτέρω επέκταση της στην Ελλάδα υπάρχοντος προγράμματος πέρα από το τέλος Ιουνίου και τμηματικές εκταμιεύσεις, εξαρτάται από την Ελλάδα αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της με τους όρους της. Τα κεφάλαια αυτά θα χρησιμοποιούνται πρωτίστως για την κάλυψη των εξαγορών, η οποία θα αυξηθεί απότομα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, όπως ομόλογα που κατείχε η πτώση του Ευρωσυστήματος, λόγω, καθώς επιτρέπει στην Ελλάδα να χρηματοδοτήσει μια μικρή συνεχή έλλειμμα. Λείπει το μεγαλύτερο πληρωμής τέλος Ιουνίου με το ΔΝΤ θα είναι πιστωτικά αρνητική. Εάν δεν υπάρχει συμφωνία πλαίσιο ανάμεσα στην Ελλάδα και τα θεσμικά όργανα ήταν σε θέση, θα αύξανε τον κίνδυνο ότι η ΕΚΤ περιορίζει επείγουσας παροχής ρευστότητας (ELA) στις ελληνικές τράπεζες. Αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε περιορισμούς όσον αφορά τον τραπεζικό τομέα για τη μείωση των στελεχών της ρευστότητας, συμπεριλαμβανομένων των ελέγχων του κεφαλαίου. Ο κίνδυνος των ελέγχων κεφαλαίου αντανακλάται στη Χώρα Οροφής μας «Β-» για την Ελλάδα, η οποία είναι μόνο ένα σκαλί πάνω από τον κυρίαρχο IDR. Επικοινωνία: Douglas Renwick Ανώτερος Διευθυντής μονάρχες +44 20 3530 1045 Fitch Ratings Limited 30 βόρεια κιονοστοιχία London E14 5GN Mark Brown Ανώτερος Διευθυντής Fitch Wire +44 20 3530 1588 Σχέσεις με τα ΜΜΕ: Peter Fitzpatrick, Λονδίνο, Τηλ: +44 20 3530 1103, E-mail:. peter.fitzpatrick@fitchratings.com Το παραπάνω άρθρο αρχικά εμφανίστηκε ως μια θέση στην πιστωτική αγορά Fitch Wire σελίδα σχολιασμό.

 Το αρχικό άρθρο μπορεί να έχει πρόσβαση σε www.fitchratings.com.