Monday, July 27, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών..... με απώλειες αναμένετε το άνοιγμα των αγορών....

Σχόλιο Αγοράς...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες, μια ζεστή καλοκαιρινή εβδομάδα, ξεκινά με τις αγορές να κινούνται στους ρυθμούς της θερινής περιόδου,  με κύριο χαρακτηριστικό τη σημαντική μείωση του όγκου και του τζίρου..... Οι Ασιατικές αγορές, ξεκίνησαν με απώλειες, όπως και με απώλειες αναμένεται να ξεκινήσουν και οι Ευρωπαϊκές αγορές..... 
Στα δικά μας, δεν αναμένεται να επαναλειτουργήσει το ΧΑΑ άμεσα, ίσως τις επόμενες ημέρες, καθώς η ΕΚΤ απέρριψε το σχέδιο πρόταση για τη λειτουργία της χρηματαγοράς μετά τους περιορισμούς στη κίνηση των κεφαλαίων ....οπότε αναμένουμε εξελίξεις ....και συγκεντρώνουμε ρευστότητα...... για ευκαιρίες  ..... καθώς η περίοδος του 2012...... αναμένετε να  εξελιχθεί εκ νέου στις οθόνες μας....


Reuters

Οι Οικονομικοί spreadbetters αναμένεται στη Βρετανίας ο  FTSE 100 να ανοίξει περίπου 20 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,3 τοις εκατό, της Γερμανίας ο  DAX να ανοίξει περίπου 40 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,4 τοις εκατό, και ο CAC 40 της Γαλλίας να ανοίξει περίπου 15 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,3 τοις εκατό.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

UBS

Η ελβετική τράπεζα δημοσιεύτηκε την Δευτέρα ένα μεγαλύτερο από το αναμενόμενο άλμα στο δεύτερο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη, όπως ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μίας ημέρας από νωρίς μετά από δημοσίευμα εφημερίδας σχετικά με τα στοιχεία.

Η SYNGENTA

Ο διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής φυτοφάρμακα κατασκευαστή του Μάικλ Μακ επανέλαβε την αντίθεσή του με την εξαγορά από την εταιρεία Monsanto MON.N σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Schweiz am Sonntag.

EDF, ENGIE

Η γαλλική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο μεταρρύθμισης του φόρου που επιβάλλεται στους λογαριασμούς ρεύματος για τη χρηματοδότηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που θα δούμε να επεκτείνεται σε καύσιμα το φυσικό αέριο και την οδική, μια πηγή κοντά στο θέμα είπε την Κυριακή.

ΣΥΝΟΛΟ

Η γαλλική πετρελαϊκή μείζον είναι η πώληση 50 τοις εκατό των μετοχών μοναδικό διυλιστήριο της στις ΗΠΑ σε Port Arthur, Τέξας, και έχει διατηρήσει την επενδυτική τράπεζα Lazard για την παροχή συμβουλών σχετικά με τη συμφωνία, σύμφωνα με μια πηγή εξοικειωμένοι με το θέμα.

RENAULT

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται σε συζητήσεις για να αγοράσει μειοψηφικό μερίδιο στην ιρανική κοινή επιχείρηση εταίρο της, η Wall Street Journal σε πράξεις εκτελεστικό στην ιρανική εταιρεία, όπως λέει.

Το Deutsche Boerse

Ο χειριστής χρηματιστηριακή αγορά είναι η αγορά με έδρα τη Γερμανία συναλλάγματος πλατφόρμα συναλλαγών 360T για € 725 εκατομμύρια, ανέφερε την Κυριακή.

DEUTSCHE BANK

Οι γερμανικές εισαγγελείς που να χρεώνει οκτώ υπαλλήλους της Deutsche Bank μετά από έρευνα για τη φορολογική απάτη που συνδέεται με συναλλαγές των πιστοποιητικών διοξειδίου του άνθρακα, το Der Spiegel ανέφερε.

πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/