Monday, July 13, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών..όλα δείχνουν πως θα έχουμε συμφωνία...ανοδικά οι αγορές...

Reuters) -

Οι ευρωπαϊκές μετοχές επικεφαλής για ένα αισθητά υψηλότερο άνοιγμα  τη Δευτέρα σχετικά με τις ενδείξεις ότι οι ηγέτες της ζώνης του ευρώ σε μια μαραθώνια έκτακτη σύνοδο κορυφής για την Ελλάδα έχουν  καταλήξει σε συμφωνία.


Ο Βέλγος πρωθυπουργός Charles Michel, δήλωσε σε μία λέξη "συμφωνία" τιτίβισμα, ενώ ο  Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος έγραψε: ". Φαίνεται ότι έχουμε μια συμφωνία"

Τα Futures για το Euro Stoxx 50, της Γερμανίας DAX, FTSE της Βρετανίας και ο CAC της Γαλλίας, η οποία ανοίγει απότομα κάτω, ήταν μέχρι 0,4 έως 1,2 τοις εκατό από το 0653 GMT.

Τα αποθέματα των εμπορευμάτων θα είναι επίσης στο επίκεντρο μετά τα στοιχεία έδειξαν οι εξαγωγές της Κίνας επιταχύνθηκε απρόσμενα τον Ιούνιο, αλλά οι εισαγωγές υποχώρησαν και πάλι, ενισχύοντας τις προσδοκίες ότι η κυβέρνηση μπορεί να χαλαρώσει περαιτέρω την πολιτική για την άρση της κινεζικής οικονομίας μετά την πρόσφατη ήττα του χρηματιστηρίου.

πηγή http://www.reuters.com/