Thursday, July 2, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών..σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται.....προκλητικός ο Έλληνας Πρωθυπουργός......

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...

Reuters

ΛΟΝΔΙΝΟ, 2 ΙΟΥΛΊΟΥ

Οι Ευρωπαϊκές μετοχές αναμένεται να ανοίξουν σε γενικές γραμμές αμετάβλητες την Πέμπτη, με την Ελλάδα μόλις λίγες μέρες πριν από το δημοψήφισμα που μπορεί να αποφασίσει για το την παραμονή τους  στην Ευρώπη , με την προσοχή των   επενδυτών  να είναι στραμμένη   στην  έκθεση για την απασχόληση των ΗΠΑ , αναμένοντας τυχόν ανακοινώσεις για την πολιτική των επιτοκίων.


                                       

Τα Futures στο Euro Stoxx 50, ο CAC 40 και ο DAX ήταν 0,1 τοις εκατό υψηλότερο σε 0604 GMT. FTSE 100 futures ήταν 0,2 τοις εκατό χαμηλότερο.

Ο Προκλητικός  πρωθυπουργός στην Ελλάδα Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τους Έλληνες την Τετάρτη  να απορρίψουν  μια διεθνή συμφωνία διάσωσης, μία ημέρα μετά που η χώρα έγινε η πρώτη ανεπτυγμένη οικονομία που  χρεοκόπησε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,  και να καταστρέψει κάθε προοπτική επισκευής των  σπασμένων  σχέσεων  με τους εταίρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης πριν από την εκλογές της Κυριακής.

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ


Οι Ανακοινώσεις Deal συνέχισαν να έρχονται, όμως, με ασφαλιστικός κολοσσός ΜΕΑ συμφωνήσει να αγοράσουν πολυτελή ακίνητα ασφαλιστή Chubb Corp για $ 28.3 δισεκατομμυρίων, και η ισπανική εταιρεία τεχνολογίας ταξιδιωτικά Amadeus λέγοντας ότι θα αγοράσει Navitaire, θυγατρική της Accenture Plc.

Τον Ιούλιος σηματοδοτεί επίσης το πρώτο μήνα Tidjane Thiam ως διευθύνων σύμβουλος της Credit Suisse, με τους επενδυτές αισιόδοξος ότι θα μετακινηθούν με επιτυχία την εστίαση της Credit Suisse για την προσοδοφόρα ασιατική διαχείρισης πλούτου και συρρικνώνεται επενδυτική τράπεζα έντασης του τοις μετρητοίς.

ΤESCO

Carlyle Group CG.O και MBK Partners είναι μεταξύ των διαγωνιζομένων που προκρίθηκαν για τη Νότια Κορέα επιχείρηση Tesco PLC, η οποία αποτιμάται σε περίπου 6 δισεκατομμύρια δολάρια, οι άνθρωποι εξοικειωμένοι με το θέμα στο Reuters την Πέμπτη.

AMADEUS

Η ισπανική εταιρεία τεχνολογίας ταξιδιωτικά ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει Navitaire, θυγατρική της Accenture Plc ACN.N, για 830.000.000 δολάρια, για να επικεντρωθεί κυρίως στις ψηφιακές υπηρεσίες για τους επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών.

Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανίας ένωσης VDA δημοσιεύει πωλήσεις αυτοκινήτων 6-μηνών. ΗΠΑ οι πωλήσεις του πυρήνα της μάρκας VW ήταν μέχρι 5,6 τοις εκατό τον Ιούνιο.ΗΠΑ οι πωλήσεις του Ιουνίου για το εμπορικό σήμα της Mercedes-Bend αυξήθηκαν κατά 5,8 τοις εκατό.

FIAT CHRYSLER

Η ομάδα θα επενδύσει 280 εκατομμύρια αμερικανικά δολάρια για να αρχίσει την παραγωγή Jeep στην Ινδία από το 2017 μέσα από μια διευρυμένη κοινοπραξία με την Tata Motors TAMO.NS, δήλωσε την Τετάρτη.

πηγή http://www.reuters.com/