Thursday, February 18, 2016

Θετικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές...

Σχόλιο Αγοράς...

Reuters

18 Φεβρουαρίου Οι  Ευρωπαϊκές μετοχές επικεφαλής για ανοδικό ξεκίνημα  Πέμπτη, με την περαιτέρω άνοδο των τιμών του αργού πετρελαίου και την  υποστήριξη των αποθεμάτων ενέργειας για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση.

DAX futures


 Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία τα futures  του DAX... στις 9,427μ... κινούμενα πάνω από την ΕΜΑ 9 στις 9,184μ... έχοντας διασπάσει ανοδικά και την ΕΜΑ 21 στις 9,379μ.... με την επόμενη αντίσταση να εντοπίζεται στις 9,730μ.... και την στήριξη στις 9,78μ... κινούμενα με την ώθηση της θετικής τμήσης του ταλαντωτή του δείκτη MACD ...

Τα ΣΜΕ  για το Euro STOXX 50, της Γερμανίας τον DAX, τον  CAC της Γαλλίας και τον  FTSE της Βρετανίας ήταν μεταξύ 0,3 και 0,3 τοις εκατό.

Στην Ασία, τα αποθέματα αυξήθηκαν σε όλους τους τομείς, καθώς οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν μετά το Ιράν  συμφώνησε με τα σχέδια από τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία 

Οι Ευρωπαϊκές μετοχές συσπειρώθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση, η οποία ενισχύθηκε από την αισιοδοξία για μια συμφωνία για το πάγωμα της παραγωγής πετρελαίου. Ο πανευρωπαϊκός FTSEurofirst 300 επέκτεινε νωρίτερα τα κέρδη να τελειώσει μέχρι 2,7% πάνω μετά που  το Ιράν εξέφρασε την στήριξη για μια πρωτοβουλία υπό την ηγεσία από τη Ρωσία και τη Σαουδική Αραβία να παγώσει την παραγωγή σε μια υπερπροσφορά στην αγορά.



Οι  μετοχών στις ΗΠΑ αυξήθηκαν επίσης, με επικεφαλής τις  ενεργειακές μετοχές, μετά από τη δημοσίευση των πρακτικών της  συνάντηση την πολιτική της Federal Reserve των ΗΠΑ τον Ιανουάριο λέγοντας  ότι οι  παγκόσμιες  οικονομικές  συνθήκες θα μπορούσαν  να πλήξουν  την οικονομία των ΗΠΑ και θεωρείται αλλαγή  προς την προγραμματισμένη πορεία τους αύξηση των επιτοκίων το 2016.


πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/




Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.