Thursday, February 4, 2016

Με ισχυρά κέρδη αναμένεται το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters

4η Φεβρουαρίου Οι Ευρωπαϊκές μετοχές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα την Πέμπτη, ακολουθώντας τα  απότομα κέρδη στην Ασία, μετά την αύξηση των τιμών του πετρελαίου μετά την αδυναμία του δολαρίου.

DAX 30 futures


Οι τιμές του πετρελαίου αυξήθηκαν 8 τοις εκατό στην προηγούμενη συνεδρίαση με τους επενδυτές να δείχνουν αδιαφορία από τα στοιχεία που δείχνουν μια απροσδόκητα μεγάλη αύξηση των αποθεμάτων αργού πετρελαίου των ΗΠΑ σε επίπεδα ρεκόρ, και εστιάζοντας σε ένα ασθενέστερο δολάριο των ΗΠΑ


Ανεπιβεβαίωτες συζήτηση των παραγωγών  για να συζητήσουν τις μειώσεις της παραγωγής υποστήριξε επίσης την αγορά πετρελαίου.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για blue-chip της ευρωζώνης Euro Stoxx 50, της Γερμανίας DAX, CAC της Γαλλίας και FTSE της Βρετανίας ήταν μέχρι 1.4 έως 1.8 τοις εκατό πάνω .

Στην Ασία, ευρύτερη δείκτη MSCI των μετοχών της Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας αυξήθηκαν περισσότερο από 2 τοις εκατό, ενώ ο δείκτης αναφοράς πόρων  Αυστραλίας ήταν 2,1 τοις εκατό. Ο Shanghai Composite Index κέρδισε 1,5 τοις εκατό, Ωστόσο, ο Nikkei της Ιαπωνίας υποχώρησε 0,9 τοις εκατό σε ένα ισχυρότερο γιεν.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 έκλεισε 1,6 τοις εκατό χαμηλότερο την Τετάρτη.


Τα futures του DAX 30 κινούνται με κέρδη 1,80% στις 9,569μ... κατω από την ΕΜΑ 9 ... με την στήριξη να εντοπίζεται στις 9,410μ.... και την αντίσταση στις 9,910μ... ιδιαίτερη όμως προσοχή διότι ο ταλαντωτής του δείκτη MACD ....έχει λάβει αρνητική κλίση....



πηγή  στοιχείων  http://www.reuters.com/