Thursday, February 11, 2016

Πτωτικό ξεκίνημα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές...

Σχόλιο Αγοράς...

Reuters

11 Φεβρουαρίου Οι  Ευρωπαϊκές μετοχές έχουν τάση για διόρθωση  την Πέμπτη μετά από τα ισχυρά κέρδη στην προηγούμενη συνεδρίαση, με τους επενδυτές που επιθυμούν να λάβουν χρήματα από τα ριψοκίνδυνα περιουσιακά στοιχεία σε αναζήτηση ασφάλειας, καθώς οι  ανησυχίες για την ισχύ της παγκόσμιας ανάπτυξης ξαναήρθαν στην επιφάνεια.

DAX 30 futures


Τα Συμβόλαια  μελλοντικής εκπλήρωσης για το Euro STOXX 50, της Γερμανίας τον  DAX, τον  CAC της Γαλλίας και της Βρετανίας τον FTSE 100 ήταν 0.7-1.4 τοις εκατό χαμηλότερο στις  0702 GMT ώρα.

Ο πανευρωπαϊκός FTSEurofirst 300 έκλεισε 1,8 τοις εκατό υψηλότερο, την Τετάρτη, ύστερα από επτά συνεδρίες  για τον δείκτη, αλλά παραμένει κάτω από 7,9 τοις εκατό μέχρι στιγμής σε απώλειες τον Φεβρουάριο.

Οι επενδυτές ανησυχούν για τη δύναμη της παγκόσμιας ανάπτυξης και εκνευρίζονται ότι οι κεντρικές τράπεζες έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά για τη στήριξη της οικονομίας, ενώ υπάρχουν επίσης ανησυχίες για τον τραπεζικό τομέα .

Οι ανησυχίες  εμφανίστηκαν στις παγκόσμιες αγορές την Πέμπτη, καθώς οι επενδυτές αναζήτησαν την ασφάλεια του γιεν της Ιαπωνίας, τον χρυσό και τα κρατικά  ομόλογα, ενώ ντάμπινγκ δολάρια ΗΠΑ. Οι περισσότερες ασιατικές μετοχές υποχώρησαν καθώς η καμπύλη αποδόσεων των ΗΠΑ ισοπέδωσε με έναν τρόπο που έχει προανήγγειλε οικονομική ύφεση στο παρελθόν.


Τα futures του DAX 30 ...κινούνται κάτω από την στήριξη της ΕΜΑ 9 στις 9,260μ.... με την στήριξη να εντοπίζεται  στις 8,540μ...χαμηλά Νοεμβρίου 2014.... και η αντίσταση στις 9,420μ...

Technical Analysis view



πηγή στοιχείων http://www.reuters.com/