Wednesday, February 17, 2016

Μικτή εικόνα λίγο πριν το άνοιγμα για τις Ευρωπαϊκές αγορές....

Σχόλιο Αγοράς...

Reuters

17η Φλεβάρη  Οι Ευρωπαϊκές μετοχές εμφανίζουν  μια μικτή εκκίνηση την Πέμπτη, μετά τις απώλειες στην προηγούμενη συνεδρίαση, με τους επενδυτές να παραμένουν αναποφάσιστοι  μετά από τις ασταθείς τιμές του αργού πετρελαίου και των μετάλλων.

DAX  futures


Τα futures του DAX κινούνται σε μία μικρή ζώνη εύρους... χαρακτηριστικό της αναζήτησης κατεύθυνσης..με τον fast stochastic να δείχνει πρόσκαιρη διόρθωση...  στα όρια της  στήριξη της ΕΜΑ 9 ... στις  9,135μ... με την επόμενη στήριξη να εντοπίζεται στις 8,740μ.... από όπου και ξεκίνησε η ανοδική αντίδραση..... ενώ η αντίσταση εντοπίζεται στην περιοχή της ΕΜΑ 21 στις 9,379μ... 


Τα ΣΜΕ για το Euro STOXX 50, της Γερμανίας  τον DAX, τον CAC της Γαλλίας και FTSE της Βρετανίας ήταν στις  συναλλαγές μεταξύ 0,1 τοις εκατό χαμηλότερο και 0,4 τοις εκατό υψηλότερο στις αρχές ευκαιρίες.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 έκλεισε 0,4 τοις εκατό χαμηλότερο στην προηγούμενη συνεδρίαση, αντιστρέφοντας αρχικά κέρδη και μετά από 6 τοις εκατό αύξηση κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίες συνεδριάσεις.


πηγή στοιχείων  http://www.reuters.com/