Wednesday, March 2, 2016

Με κέρδη αναμένεται το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Ευρωπαϊκές μετοχές αναμένεται με  υψηλότερο άνοιγμα , την Τετάρτη, ακολουθώντας  κέρδη στις αγορές της Ασίας και των ΗΠΑ.

DAX futures


Τα  futures του DAX ..κινούνται με κέρδη 0,82%...έχοντας διασπάσει την ΕΜΑ 50.. στις 9,685μ... με την αντίσταση να εντοπίζεται στις 9,715μ... και την στήριξη στην ΕΜΑ 21.. πλέον στις 9,426μ...

 Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί η κίνηση του δείκτη fast stochastic... ψηλά σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών ...καθώς και η σημασία της ζώνης αντίστασης.. όπως φαίνεται στο post...


Οι Οικονομικοί  spreadbetters αναμένουν για τον  FTSE της Βρετανίας 100 να ανοίξει από 42-50 βαθμούς, ή 0,7-0,8% υψηλότερα, τον  DAX της Γερμανίας από 75-94 βαθμούς, ή 0,8-1% υψηλότερα, ενώ ο CAC της Γαλλίας από 36-44 μονάδες, ή 0,8 έως 1%υψηλότερο.

πηγή στοιχείων..http://www.reuters.com/


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.