Thursday, March 24, 2016

Πτωτικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι ευρωπαϊκές μετοχές αναμένεται να ανοίξουν χαμηλότερα την Πέμπτη, με την εταιρεία στοιχήματα spreadbetting IG να  προβλέπει ότι ο  FTSE της Βρετανίας 100 θα ξεκινήσει 41 μονάδες χαμηλότερα, ή προς τα κάτω 0,7% , ο DAX της Γερμανίας θα πέσει 50 μονάδες, ή 0,5%, και ο CAC 40 της Γαλλίας για να ρίξει 28 πόντους, ή 0,6%.

DAX futures


Τα futures του DAX ...κινούνται πτωτικά καταγράφοντας απώλειες της τάξης του 0,45% στις 9,992μ... ύστερα από την αποτυχία του Γερμανικού δείκτη να περάσει πάνω από την αντίσταση των 10,030μ... και να την δια κρατήσει σε κλείσιμο.. Η κοντινότερη στήριξη εντοπίζεται στην ΕΜΑ 9... στις 9,921μ... πριν την ισχυρή του μπλοκ των ΕΜΑ 21.. και ΕΜΑ 50... στις 9,770μμ..

Ο Γερμανικός δείκτης περιστρέφεται επί 7 συνεχόμενες συνεδριάσεις γύρω από την ισχυρή αντίσταση... με αποτέλεσμα την ανάλωση της δυναμικής του δείκτη fast stochastic.. ο οποίος με εναλλαγές τάσης κινείται σε υπερ αγορασμένα επίπεδα τιμών...έχοντας σχεδόν κόψει αρνητικά... έτσι ώστε να μία κίνηση προς την στήριξη των 9,770μ... προς αποφόρτιση του δείκτη να μοιάζει εφικτή...



πηγή στοιχείων  http://www.reuters.com


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.