Tuesday, April 19, 2016

Ανοδικό ξεκίνημα αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές ...

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικές spreadbetter IG αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει 13 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,20% ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 29 μονάδες υψηλότερα , ή 0,30%, και ο CAC 40 της Γαλλίας να αυξηθεί 6 μονάδες , ή μέχρι 0,1%... .

DAX futures

Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με κέρδη 0,54% στις 10,187μ.. οριακά στην περιοχή όπου εντοπίζεται η αντίσταση ...

Ο Γερμανικός δείκτης μετά την θετική επαναφορά του χθες... κινείται πάνω από την ισχυρή αντίσταση των 10,020μ.. η οποία πλέον αποτελεί την αρχική του στήριξη..με την επόμενη στήριξη να εντοπίζεται στην ΕΜΑ 9.. στις 9,933μ.. Η θετική διάσπαση της ΕΜΑ 50... από την ΕΜΑ 21 .. στις 9,811μ... προσέδωσε μία ανοδική δυναμική στον Γερμανικό δείκτη... με αποτέλεσμα ο δείκτης fast stochastic... να κινηθεί σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών... στα όρια της αντίστασής του... όπου και αναμένονται ρευστοποιήσεις... με γνώμονα τις προηγούμενες επαφές του...

Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί ...ότι είναι πολύ πιθανών... ο Γερμανικός δείκτης να περιστραφεί γύρω από το επίπεδο των 10,187μ -  10,020μ ... προκειμένου την αποφόρτιση των δεικτών... και σε αναμονή ισχυρού καταλύτη ... προκειμένου την συνέχεια της ανοδικής κίνησης ...με την σύσφιξη και  των άκρων του σύννεφου ichimoku..μία κίνηση η οποία δικαιολογεί και την ήπια πλάγια ανοδική του δείκτη  MACD... ο οποίος έχει κόψει τον ταλαντωτή του σε μέση ζώνη τιμών... δίνοντας σήμα εισόδου.. 


πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/


The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.