Wednesday, April 20, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται για τις Ευρωπαϊκές αγορές... διατηρεί τα ισχυρά κέρδη του ο DAX..

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter IG αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει περίπου 20 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,30% ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 19 μονάδες χαμηλότερα, ή 0,20%, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα πέσει 9 μονάδες, ή 0,2%, 

DAX futures

Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με πτώση 0,35% στις 10,312μ.. με την αντίσταση ... μετά την ανοδική διαφυγή για τον Γερμανικό δείκτη να εντοπίζεται στις 10,460μ.. και την στήριξη στο ισχυρό επίπεδο των 10,020μ... το οποίο μέχρι πρότινος λειτουργούσε ... ως αντίσταση..

Ο Γερμανικός δείκτης για τρίτη ημέρα κινείται πάνω από την ισχυρή αντίσταση των 10,020μ.. με την ώθηση που σημειώθηκε χθές από τα ισχυρά εταιρικά στοιχεία....Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί ...ότι είναι πολύ πιθανών... ο Γερμανικός δείκτης παρά την μικρή ρευστοποίηση κερδών που παρατηρείτε... λόγω των ισχυρών κερδών... να δοκιμάσει την αντίσταση των 10,460μ... πριν την όποια διορθωτική του κίνηση.... κυρίως λόγου της εισόδου του δείκτη fast stochastic... σε υπερ αγορασμένη ζώνη τιμών...και την τμήση του επί της αντίστασής του... με τον  δείκτηςMACD...όμως να διατηρεί το σήμα εισόδου.. κινούμενος σε πλάγια ανοδική κίνηση..


πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/


The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.