Wednesday, May 11, 2016

Σταθεροποιητικό άνοιγμα αναμένεται στις Ευρωπαϊκές αγορές... DAX

Σχόλιο Αγοράς..

Reuters
Οι Οικονομικοί spreadbetter IG αναμένουν ότι ο FTSE 100 της Βρετανίας θα ανοίξει σχεδόν επίπεδος  ο DAX της Γερμανίας θα ανοίξει 10 μονάδες υψηλότερα, ή 0,10%, και ο CAC 40 της Γαλλίας θα πέσει 5 μονάδες, ή 0,10%, 

DAX futures
Τα futures του DAX... λίγο πριν το άνοιγμα των αγορών κινούνται με οριακά κέρδη 0,08%   στις 10,045μ.. οριακά κάτω από το σημείο περιστροφής των 10,054μ..μ.. 

Ο Γερμανικός δείκτης  κινείται πάνω από την αντίσταση των 10,020μ.. με μεγάλη πιθανότητα να περιστραφεί γύρω από το μπλοκ των ΕΜΑ 9.. και ΕΜΑ 21.. στις 10,026μ... αναμένοντας τον θετικό καταλύτη προκειμένου να κινηθεί προς την κάθετη διαγώνιο στις 10,150μ... τιμή η οποία αποτελεί  την πλησιέστερη αντίσταση του..

.Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί ...ότι είναι πολύ πιθανών... ο Γερμανικός δείκτης παρά την μικρή ρευστοποίηση κερδών που παρατηρείτε... λόγω των ισχυρών κερδών... να δοκιμάσει την αντίσταση των 10,150μ... πριν την όποια διορθωτική του κίνηση.... κυρίως λόγο της ανοδικής κίνησης του δείκτη fast stochastic...ο οποίος κινείται σε ουδέτερη ζώνη ... με τον δείκτη MACD...όμως να διατηρεί το σήμα εξόδου.. έχοντας όμως δώσει θετική απόκλιση...με μεγάλη πιθανότητα αν και εφόσον οι τιμές περιστραφούν γύρω από τα προ αναφερθείσα επίπεδα... να τμήση θετικά...


πηγή στοιχείων αγορών http://www.reuters.com/





The all comments, and the suspensions that are included in the web page bankstrade by sotark exist aiming at the general briefing of readersand in no case it does not constitute advice orconstitution or proposal or prompt or incentive forany type transaction or investment. With the useof web page, bankstrade by sot ark, you are compelled to be informed of her TERMS of USE.