Monday, August 29, 2016

Πτωτική εικόνα παρουσιάζουν στο σύνολό τους τα ADR των Ελληνικών Τραπεζικών τίτλων .. στην Αμερικανική αγορά ...

Σχόλιο Αγοράς...

 Πτωτική  εικόνα παρουσιάζουν στο σύνολό τους οι Ελληνικοί Τραπεζικοί τίτλοι, στην Αμερικανική αγορά OTCMKTS... όπου διαπραγματεύονται καταγράφοντας  ισχυρές απώλειες ... με τις μεγαλύτερες να εντοπίζονται στο ADR της PIRAEUS BK SA SPN... κατά 12,17% στα 0,2909$ ... Από το ξεκίνημα της συνεδρίασης το σύνολο των Ελληνικών τραπεζών κινήθηκε πτωτικά .... σημειώνοντας μία έντονη διακύμανση  κυρίως λόγω της αξιολόγησής τους από τον οίκο Standard & Poor's στην βαθμίδα CCC+.. με το κλείσιμο όμως  να εντοπίζεται κοντά στα χαμηλά   ημέρας ...  καθώς παραμένουν οι έντονες ανησυχίες για τις τράπεζες στην Ευρωζώνη ... μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των  stress tests .. για τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια .. 

National Bank of Greece (ADR)


Το ADR της Εθνικής Τράπεζας... μετά την αδυναμία που έδειξε στο να διασπάσει ανοδικά την ΕΜΑ 21 στα 0,227$..  σήμερα με πτωτικό gap .. στα 0,198 $ .. διέσπασε πτωτικά την στήριξη της ΕΜΑ 9 .. στα 0,22$.. κινούμενο κάτω από την στήριξη των 0,21$ .. με το ενδεχόμενο της διάσπασης της πλάγιας στήριξης των 0,19$ .. να θέτει ισχυρές αιτιάσεις για πιθανή νέα κίνηση προς τα ιστορικά χαμηλά των 0,13$ ..  αν δεν αντιδράσει άμεσα .. 


Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην αρνητική καμπύλη του ταλαντωτή του δείκτη fast stochastic... ο οποίος έχει κρεμάσει κινούμενος σε ουδέτερη η ζώνη τιμών ...προ διαθέτοντας για συνέχεια της διορθωτικής κίνησης ....με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην πτωτική κλίση του ταλαντωτή του δείκτη MACD... ο οποίος εξακολουθεί να κινείται πλάγια σε υπερ πουλημένη ζώνη τιμών .. διατηρώντας προς ώρας το σήμα εισόδου .. 




Alpha Bank A.E. (ADR)






PIRAEUS BANK SA






E F G EUROBANK ERGAS






Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.