Monday, February 20, 2017

Διαγράμματα Συμβολαίων Ελληνικών Τραπεζών - Διατηρείτε το ανοδικό momentum εν αναμονή των εξελίξεων ..

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 

Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών θετική εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης .. εν αναμονή των εξελίξεων του Eurogroup σήμερα στις Βρυξέλλες, σε συνέχεια της θετικής συνεδρίασης της Παρασκευής .. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως διότι,  παρά το θετικό κλίμα που διαμορφώνεται, σύμφωνα με τις δηλώσεις Αξιωματούχων, η επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας του  Eurogroup  χθες βράδυ αναφορικά με την ατζέντα της συνεδρίασης ... δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, καθώς το επίκεντρο της συζήτησης θα περιστραφεί γύρω από την μετάθεση της ολοκλήρωσης της Β αξιολόγησης, την ίδια ώρα που οι Θεσμοί παρά τις < πολιτικές >   τους διαφωνίες, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ στην άμεση νομοθέτηση μέτρων, τώρα, μέτρα τα οποία πληγούν ευθέως και τα κατώτερα οικονομικά εισοδήματα, προκαλώντας ισχυρούς τριγμούς στο Κυβερνητικό επιτελείο ..

National Bank of Greece S.A.



Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και εντός του  Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να διατηρείται ουδέτερη με αρνητικές αποχρώσεις  . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει ανοδική  γωνία απόκλισης με πιθανή  όμως αναστροφή .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε υψηλά  επίπεδα τιμών μας δίνει και αυτός σημάδια εναλλαγή τάσης, παρουσιάζοντας γωνία απόκλισης  ...



Alpha Bank AE



Οι τιμές κινούνται οριακά πάνω  από την περιοχή  της ΕΜΑ 50 , και εντός του  Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να διατηρείται ουδέτερη παρά τα πρόσφατα κέρδη, και την αντίδραση από την διαγώνιο..   . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει ανοδική  γωνία απόκλισης  .. όπως και ο  δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε υψηλά  επίπεδα τιμών , παρουσιάζοντας συνεχείς εναλλαγές τάσης χαρακτηριστικό της αβεβαιότητας, με περαιτέρω περιθώρια  ... 




Piraeus Bank SA



Οι τιμές κινούνται κάτω από την περιοχή στήριξης της ΕΜΑ 50 , και κάτω από το   Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να διατηρείται πτωτική , παρά  την θετική αντίδραση ..   Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει ανοδική  γωνία απόκλισης , κινούμενος πλάγια, χωρίς δυναμικά χαρακτηριστικά .. Ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε υψηλά  επίπεδα τιμών , διατηρεί το αγοραστικό σήμα , παρά την εναλλαγή τάσης που σημειώθηκε  χαμηλότερα .. 



Eurobank Ergasias S.A.



Οι τιμές κινούνται οριακά κάτω από την περιοχή της ΕΜΑ 50 ,  έχοντας εισέλθει  εντός του  Kumo του σύννεφου ichimoku με την τάση να διατηρείται ουδέτερη, μετά την ανοδική αντίδραση από την διαγώνια στήριξη..  . Ο γρήγορος ταλαντωτή Chikou Span ( πράσινη γραμμή ) έχει δώσει ανοδική  γωνία απόκλισης , όπως  και ο δείκτης fast stochastic ο οποίος κινείται σε υψηλά  επίπεδα τιμών .. 



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.