Wednesday, June 3, 2015

Ευρωπαϊκοί παράγοντες που θα πρέπει να προσέξουν οι επενδυτές πριν το άνοιγμα των αγορών....στο επίκεντρο των αγορών οι Εξελίξεις στην υπόθεση του Ελληνικού χρέους..

Μεταφορά από κείμενο μετάφρασης...

(Reuters) - 

Οι Ευρωπαϊκές  μετοχές αναμένεται να ξεκινήσουν   ελαφρώς υψηλότερα κατά το  άνοιγμα  την Τετάρτη μετά από πτώση στην προηγούμενη συνεδρίαση, με τους επενδυτές να επικεντρώνονται στις συνομιλίες του χρέους στην Ελλάδα και στην ανακοίνωση  της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για αναφορές  σχετικά με τις βραχυπρόθεσμες κατεύθυνση της αγοράς.

Οι Πιστωτές στην Ελλάδα την Τρίτη συνέταξαν  τις βασικές γραμμές μιας συμφωνίας να θέσουν στην αριστερή κυβέρνηση στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια να συνάψει τέσσερις μήνες από επίπονες διαπραγματεύσεις και να απελευθερώσει ενίσχυση πριν από την ανεπάρκεια ταμειακών διαθεσίμων της χώρας ξεμείνει από χρήματα.


Συνάντηση πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  επίσης αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα. Η Κεντρική Τράπεζα  αναμένεται να επαναβεβαιώσει τη δέσμευσή της για το πρόγραμμα αγοράς περιουσιακών στοιχείων 1 τρισεκατομμύρια ευρώ.

Στο 0607 GMT, τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το Euro Stoxx 50, της Γερμανίας DAX, CAC της Γαλλίας και FTSE δείκτες της Βρετανίας ήταν σταθερά ως  0,3% υψηλότερα.

Οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους  το Δείκτη HSBC / Markit Υπευθύνων Προμηθειών καθώς έδειξε πως η δραστηριότητα της Κίνας στον τομέα των υπηρεσιών επιταχύνθηκε Μάιο ως νέα επιχείρηση αυξήθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό σε τρία χρόνια.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης FTSEurofirst 300 υποχώρησε 0,9 τοις εκατό κατά την προηγούμενη συνεδρίαση.



ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

BHP Billiton

Η μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης στον κόσμο, προειδοποίησε ότι η παγκόσμια υπερπροσφορά εμπορευμάτων που ασκεί πίεση στις τιμές είναι πιθανόν να παραταθεί.

ASTRAZENECA

Η φαρμακοβιομηχανία θα εξετάσει την απόκτηση του έργου της ένα νέο τύπο θεραπείας του καρκίνου με στόχο την υπερπλήρωση της ανοσολογικής απάντησης του οργανισμού, το Bloomberg ανέφερε ανώτατος εκτελεστικός Pascal Soriot ανέφερε την Τρίτη.

DEUTSCHE BANK

Ο δανειστής έχει ως στόχο να δρομολογήσει τρία εργαστήρια τεχνολογικής καινοτομίας στο Βερολίνο, το Λονδίνο και την Καλιφόρνια φέτος σχεδιασμένη για να επιταχύνει την ανάπτυξη των λεγόμενων επιχειρήσεις fintech που θα μπορούσε να βοηθήσει τον τραπεζικό τομέα και τους πελάτες της, μια πηγή με γνώση του θέματος είπε στο Reuters.

AREVA, η EDF

Μια ομάδα Γάλλων υπουργών της κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού Manuel Valls, ο υπουργός Εξωτερικών Laurent Fabius, υπουργός Οικολογίας Σεγκολέν Ρουαγιάλ και ο υπουργός Οικονομίας Εμμανουήλ Macron θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ την Τετάρτη για να συζητήσουν το μέλλον της πυρηνικής ομίλου Areva, κυβερνητική πηγή δήλωσε.

ADIDAS

Πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα παραιτηθεί ως επικεφαλής του κόσμου που διέπουν το σώμα του ποδοσφαίρου, λίγες μόλις μέρες μετά εξελέγη στο αξίωμα εν μέσω μιας εκτεταμένης σκάνδαλο διαφθοράς.

πηγή http://www.reuters.com/