Tuesday, February 2, 2016

Σταθεροποιητικά - - ελαφρώς πτωτικά αναμένεται το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών...

Σχόλιο Αγοράς..

Υποτονική - σταθεροποιητική, αναμένεται η σημερινή ημέρα... με τις αγορές να αναλωθούν περισσότερο στην διαχείριση των πρόσφατων κερδών τους.....εικόνα η οποία επικρατούσε και χθες με αποκομιδή βραχυπρόθεσμών κερδών..... Περισσότερο έμφαση αναμένεται να δοθεί στις εταιρικές ανακοινώσεις  καθώς δεν αναμένονται  διεθνή οικονομικά στοιχεία...

DAX 30 futures


Με μικρές απώλειες κινούνται αυτή την ώρα τα futures του DAX 30 σε στενό εύρος τιομών ανάμεσα στην ΕΜΑ 9  και ΕΜΑ 21....με την αντίσταση να εντοπίζεται στις 10,030μ... και την στήριξη στις 9,650μ....

Reuters

2  Φεβρουαρίου  Της Βρετανίας ο  FTSE 100 αναμένεται να ανοίξει την Τρίτη περίπου 36 μονάδες χαμηλότερα, ή προς τα κάτω κατά 0,6 τοις εκατό, της Γερμανίας  ο DAX με πτώση 68 μονάδες, ή 0,7 τοις εκατό, και ο CAC 40 της Γαλλίας να πέσει 26 μονάδες, ή 0,6 τοις εκατό, σύμφωνα με την IG.





ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

UBS

Η UBS προτείνει να αυξηθεί το 2015 μέρισμα του 0,85 ελβετικό φράγκο ανά μετοχή περιλαμβάνει ειδική πληρωμή των 0,25 φράγκα, ακριβώς μπροστά από τις προσδοκίες των αναλυτών, μετά την απόσπαση μια 79 τοις εκατό αύξηση κατά το σύνολο του έτους τα καθαρά κέρδη, το καλύτερο αποτέλεσμα της από το 2010.



Wacker Chemie

Γερμανική εταιρεία κατασκευής ειδικών χημικών Wacker Chemie WCHG.DE δημοσιεύτηκε πρόγνωση ξυλοδαρμό πυρήνα κέρδη κατά το τέταρτο τρίμηνο, αίρεται από την αυξανόμενη ζήτηση στην τμήματος χημικών ουσιών του, καθώς και ένα αδύναμο ευρώ.



Givaudan

Ελβετικό γεύσεις και τσάι άρωμα Givaudan ανέφεραν 12,7 τοις εκατό αύξηση των καθαρών κερδών το 2015 ως μέτρα για τη μείωση του κόστους και η μείωση των φόρων συνέβαλαν στην αντιστάθμιση των επιπτώσεων των ασθενέστερων πωλήσεων.



Swedbank

Ο σουηδικός τραπεζικός όμιλος δημοσίευσε το τέταρτο τρίμηνο τα καθαρά κέρδη κάτω από τις προσδοκίες της αγοράς την Τρίτη και μείωσε το μέρισμά της.

πηγή στοιχείων  http://www.reuters.com/a