Wednesday, June 1, 2016

Η αγορά εξακολουθεί να παραμένει bullish για όσο διάστημα δεν παραβιάζεται η περιοχή της ΕΜΑ 9 .. Athens General Composit Index

Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α.Α. - Athens General Composit Index

Γ Δ  Τιμών 

Νευρικότητα έντονες διακυμάνσεις και εναλλαγές πρόσημου επιφύλαξε η πρώτη καλοκαιρινή συνεδρίαση για τον  Γ Δ  Τιμών  του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών .. Μετά  από ένα θετικό ξεκίνημα στις 649, 65 μ .. ο Γ Δ  Τιμών επιχείρησε για άλλη μία φορά να κινηθεί πάνω από την αντίσταση Α1 .. στις 649,07 μ.. χωρίς επιτυχία , καθώς δεν κατάφερε να σημείωση υψηλότερο υψηλό από το χθεσινό επίπεδο των 656,15 μ ..



.. με αποτέλεσμα βοηθούμενες και από τις γενικότερες ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της αναδιάρθρωσης των  Δεικτών ..  οι αρκούδες να πάρουν τον έλεγχο .. οδηγώντας τον Γ Δ  Τιμών σε αρνητικό έδαφος .. ως τις 640,86 μ .. το επίπεδο τιμών της ΕΜΑ 9.. όπου και σημειώθηκε θετική επαναφορά ... διατηρώντας όμως οριακά κατά το κλείσιμο το αρνητικό πρόσημο...


 Παρά την περιστροφή που παρατηρείται γύρω από το επίπεδο τιμών της Α1 .. αντίστασης για όσο διάστημα ο Γ Δ  Τιμών σε ημερήσιο κλείσιμο  δεν παραβιάζει την ΕΜΑ 9.. ο έλεγχος παρά τις έντονες διακυμάνσεις παραμένει στους ταύρους .. οι οποίοι για να εδραιώσουν την παρουσία τους ..αρχικά θα πρέπει να διασπάσουν ανοδικά την διαγώνια αντίσταση D1.. στις 658,09 μ.. ένα πεδίο τιμών το οποίο τους ανοίγει τον δρόμο προς το επίπεδο της Α2.. αντίστασης στις 673,10 μ.. 

Ο ταλαντωτής του δείκτη fast stochastic .. φαινομενικά σήμερα αναίρεσε το σήμα εισόδου .. κόβοντας οριακά το ακρωνύμιο .. σε μία περιοχή τιμών όμως στην οποία εντοπίζονται στηρίξεις από όπου κατά το παρελθόν έχει δοθεί θετική επαναφορά 

Η αγορά εξακολουθεί να κινείται πάνω από το Kumo του σύννεφου ichimoku παραμένοντας bullish για όσο διάστημα δεν παραβιάζεται η περιοχή της ΕΜΑ 9.. καθώς διατηρείται η θετική απόκλιση από την ΕΜΑ 21 .. με την στήριξη να εντοπίζεται στην ανερχόμενη διαγώνιο S1.. στις 638,35 μ.. πριν την ισχυρή της ΕΜΑ 21 .. στις 631,91 μ.. 


Αντιστάσεις εντοπίζονται στις 658,06 D1 .. .. στις 649.07 A1 .. .. και στις 673,10 .. A2 ..

Θα πρέπει όμως ωστόσο να επισημανθεί ότι αύριο Πέμπτη 02/06 αναμένονται κρίσιμες ανακοινώσεις από την ΕΚΤ .. αναφορικά με το ενδεχόμενο της συμμετοχής των ομολόγων των Ελληνικών Τραπεζών στο τρέχον πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης .. με μεγάλες τις πιθανότητες να παρατηρηθούν έντονες διακυμάνσεις , και πιθανή λύση της περιστροφής γύρω από το επίπεδο τιμών των 649,07 μ .. προς την κατεύθυνση που θα υποδείξουν οι αναμενόμενες εξελίξεις ..


Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.