Friday, November 11, 2016

Σταθεροποιητική - Θετική εικόνα εμφανίζουν οι Ελληνικές τράπεζες στις Ευρωπαϊκές αγορές .. ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt )

Διαγράμματα Ελληνικών Τραπεζών ( Φρανκφούρτη - Borse Frankfurt ) 

Λίγο μετά το άνοιγμα των Ευρωπαϊκών αγορών μικτή  εικόνα παρουσιάζουν, τα Συμβόλαια των Ελληνικών Τραπεζών στην αγορά της Φρανκφούρτης ..  Tα συμβόλαια της ALPHA BANK  σημειώνουν οριακά κέρδη   0,30 % στα 1,595 .. στην αρχή της συνεδρίασης.  Το ενδιαφέρον  εστιάζεται στα Συμβόλαια της Εθνικής Τράπεζας ... τα οποία σημειώνουν κέρδη 2,47 % στα 0,193 .. ενώ κέρδη παρουσιάζουν και τα Συμβόλαια της Τράπεζας Πειραιώς ...  1,15% όπως και  τα Συμβόλαια της Eurobank κατά 1,49% ..   Θα πρέπει όμως ωστόσο να σημειωθεί, ότι η εικόνα είναι πολύ πιθανών να διαφοροποιηθεί  καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους Δανειστές στην Αθήνα ... αποκαλύπτοντας τα καίρια προβλήματα και τις υπάρχουσες αποκλίσεις .. 

National Bank of Greece S.A.





Alpha Bank AE



Piraeus Bank SA



Eurobank Ergasias S.A.



Όλα τα σχόλια, και οι αναρτήσεις που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα bankstrade by sot ark υπάρχουν με σκοπό τη γενική ενημέρωση των αναγνωστών και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί συμβουλή ή σύσταση ή πρόταση ή προτροπή ή παρότρυνση για οποιουδήποτε είδους αγοραπωλησία ή επένδυση. Με την χρήση της ιστοσελίδας, bankstrade by sot ark, υποχρεούστε να λάβετε γνώση των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ της.